Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Título: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Outros títulos: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Authors: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFVer/abrir
299-300.djvu33,88 kBDjVuVer/abrir
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados