Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Titulua: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Beste titulu batzuk: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Egilea: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
299-300.djvu33,88 kBDjVuBistaratu/Ireki
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.