Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Заглавие: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Други Заглавия: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Автори: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Дата на Публикуване: 19-Дек-2012
Date of entry: 25-Апр-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
299-300.djvu33,88 kBDjVuИзглед/Отваряне
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.