Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
| Заглавие: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
| Други Заглавия: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
| Автори: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
| Дата на Публикуване: | 19-Дек-2012 |
| Date of entry: | 25-Апр-2014 |
| Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.523 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
| Content type: | Article |
| Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| 299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| 299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.