Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Teitl: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Teitlau Eraill: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Awduron: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Dyddiad Cyhoeddi: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFGweld/Agor
299-300.djvu33,88 kBDjVuGweld/Agor
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.