Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Başlık: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Yazarlar: Карпик, Галина Вікторівна
Yayın Tarihi: 2015
Date of entry: 16-Eyl-2016
Anahtar kelimeler: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Özet: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Açıklama: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları