Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Заглавие: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Дата на Публикуване: 2015
Date of entry: 16-Сеп-2016
Ключови Думи: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Резюме: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Описание: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти