Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Pealkiri: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Autor: Карпик, Галина Вікторівна
Ilmumisaasta: 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Märksõnad: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Kokkuvõte: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Kirjeldus: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid