Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Titulua: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Egilea: Карпик, Галина Вікторівна
Gordailuaren-data: 2015
Date of entry: 16-Sep-2016
Gako-hitzak: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Laburpena: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Deskribapena: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak