Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2016-09-16T12:53:20Z-
dc.date.available2016-09-16T12:53:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893-
dc.descriptionЗагальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»-
dc.description.abstractЗагальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectмакаронні вироби-
dc.subjectбулочні вироби-
dc.titleКонспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"uk
dc.typeLearning Objectuk
dc.format.pages13-
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора