Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-16T12:53:20Z | - |
dc.date.available | 2016-09-16T12:53:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 | - |
dc.description | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | - |
dc.description.abstract | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | макаронні вироби | - |
dc.subject | булочні вироби | - |
dc.title | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.format.pages | 13 | - |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора