このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

タイトル: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
著者: Карпик, Галина Вікторівна
発行日: 2015
Date of entry: 16-9月-2016
キーワード: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
抄録: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
記述: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール