Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Teitl: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Awduron: Карпик, Галина Вікторівна
Dyddiad Cyhoeddi: 2015
Date of entry: 16-Sep-2016
Allweddeiriau: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Crynodeb: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Disgrifiad: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Ymddengys yng Nghasgliadau:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol