Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Títol: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
Autor: | Карпик, Галина Вікторівна |
Data de publicació: | 2015 |
Date of entry: | 16-de -2016 |
Paraules clau: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Number of pages: | 13 |
Resum: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
Descripció: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Content type: | Learning Object |
Apareix a les col·leccions: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador