Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Títol: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Autor: Карпик, Галина Вікторівна
Data de publicació: 2015
Date of entry: 16-de -2016
Paraules clau: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Resum: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Descripció: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Apareix a les col·leccions:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador