Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Título: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Autor: Карпик, Галина Вікторівна
Data: 2015
Date of entry: 16-Set-2016
Palavras-chave: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Resumo: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Descrição: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Aparece nas colecções:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas