Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Tytuł: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Data wydania: | 2015 |
Date of entry: | 16-wrz-2016 |
Słowa kluczowe: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Strony: | 13 |
Abstract: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
Opis: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Typ zawartości: | Learning Object |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora