Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Tytuł: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Data wydania: 2015
Date of entry: 16-wrz-2016
Słowa kluczowe: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Strony: 13
Abstract: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Opis: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora