Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Tittel: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Utgivelsesdato: 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Emneord: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Abstrakt: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Beskrivelse: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy