Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Title: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Issue Date: | 2015 |
Date of entry: | 16-Σεπ-2016 |
Keywords: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Number of pages: | 13 |
Abstract: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
Description: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Content type: | Learning Object |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Εργαλεία διαχειριστή