Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Titel: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Författare: Карпик, Галина Вікторівна
Utgivningsdatum: 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Nyckelord: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Sammanfattning: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Beskrivning: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg