Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Título : | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
Autor : | Карпик, Галина Вікторівна |
Fecha de publicación : | 2015 |
Date of entry: | 16-sep-2016 |
Palabras clave : | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Number of pages: | 13 |
Resumen : | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
Descripción : | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Content type: | Learning Object |
Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador