Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Título : Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Autor : Карпик, Галина Вікторівна
Fecha de publicación : 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Palabras clave : хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Resumen : Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Descripción : Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador