กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
ชื่อเรื่อง: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
ผู้แต่ง: | Карпик, Галина Вікторівна |
วันที่เผยแพร่: | 2015 |
Date of entry: | 16-กัน-2016 |
คำสำคัญ: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Number of pages: | 13 |
บทคัดย่อ: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
รายละเอียด: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Content type: | Learning Object |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ