กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

ชื่อเรื่อง: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
ผู้แต่ง: Карпик, Галина Вікторівна
วันที่เผยแพร่: 2015
Date of entry: 16-กัน-2016
คำสำคัญ: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
บทคัดย่อ: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
รายละเอียด: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf295,03 kBAdobe PDFดู/เปิด
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu131,74 kBDjVuดู/เปิด
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png66,43 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ