Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Title: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Issue Date: 2015
Date of entry: 16-Sep-2016
Keywords: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Abstract: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Description: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools