Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Titolo: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
Autori: | Карпик, Галина Вікторівна |
Data: | 2015 |
Date of entry: | 16-set-2016 |
Parole chiave: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
Number of pages: | 13 |
Abstract: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
Descrizione: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
Content type: | Learning Object |
È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione