Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Titolo: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Autori: Карпик, Галина Вікторівна
Data: 2015
Date of entry: 16-set-2016
Parole chiave: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Abstract: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Descrizione: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione