Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Título: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Data de edición: 2015
Date of entry: 16-Sep-2016
Palabras chave: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Resumo: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Descrición: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas