Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893

Titre: Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Auteur(s): Карпик, Галина Вікторівна
Date de publication: 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Mots-clés: хліб
макаронні вироби
булочні вироби
Number of pages: 13
Résumé: Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
Description: Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration