Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total Visits per Month

四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
美国 14
德国 4
加拿大 3
乌克兰 3
保加利亚 2
法国 2
荷兰 1

Top City Views

Views
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1