Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Počet návštěv za měsíc

června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025 listopadu 2025 prosince 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Stažení souborů

Zobrazení
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 74
Bulgaria 29
France 8
Ukraine 6
Germany 4
Brazil 3
Canada 3
Latvia 3
United Kingdom 2
Japan 2

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2