Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Počet návštěv za měsíc

dubna 2025 května 2025 června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

Stažení souborů

Zobrazení
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 14
Germany 4
Canada 3
Ukraine 3
Bulgaria 2
France 2
Netherlands 1

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1