Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Total Visits per Month

juni 2025 juli 2025 august 2025 september 2025 oktober 2025 november 2025 desember 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
United States 74
Bulgaria 29
France 8
Ukraine 6
Germany 4
Brazil 3
Canada 3
Latvia 3
United Kingdom 2
Japan 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2