Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total Visits per Month

aprile 2025 maggio 2025 giugno 2025 luglio 2025 agosto 2025 settembre 2025 ottobre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Stati Uniti 14
Germania 4
Canada 3
Ucraina 3
Bulgaria 2
Francia 2
Paesi Bassi 1

Top City Views

Views
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1