Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Gesamtzugriffe pro Monat

Juni 2025 Juli 2025 August 2025 September 2025 Oktober 2025 November 2025 Dezember 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Dateidownload

Zugriffe
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 74
Bulgarien 29
Frankreich 8
Ukraine 6
Deutschland 4
Brasilien 3
Kanada 3
Lettland 3
Vereinigtes Königreich 2
Japan 2

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2