Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 148 |
Всього відвідувань на місяць
| червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | грудня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 135 | 10 | 3 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 16 |
| cover.jpg | 1 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 74 |
| Bulgaria | 29 |
| France | 8 |
| Україна | 6 |
| Germany | 4 |
| Brazil | 3 |
| Canada | 3 |
| Latvia | 3 |
| United Kingdom | 2 |
| Japan | 2 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Mountain View | 12 |
| Durham | 5 |
| Redwood City | 4 |
| Woodbridge | 4 |
| Lewes | 3 |
| San Jose | 3 |
| Toronto | 3 |
| Kenmore | 2 |
| Madison | 2 |