Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 30 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 1 |
cover.jpg | 1 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 14 |
Germany | 4 |
Canada | 3 |
Україна | 3 |
Bulgaria | 2 |
France | 2 |
Netherlands | 1 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
Durham | 5 |
Redwood City | 4 |
Woodbridge | 4 |
Toronto | 3 |
Itzstedt | 1 |