Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total Visits per Month

เมษายน 2025 พฤษภาคม 2025 มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 14
เยอรมนี 4
แคนาดา 3
ยูเครน 3
บัลแกเรีย 2
ฝรั่งเศส 2
เนเธอร์แลนด์ 1

Top City Views

Views
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1