Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Nombre total de visites par mois

juin 2025 juillet 2025 août 2025 septembre 2025 octobre 2025 novembre 2025 décembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Nombre the téléchargements

Vues
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 74
Bulgarie 29
France 8
Ukraine 6
Allemagne 4
Brésil 3
Canada 3
Lettonie 3
Royaume-Uni 2
Japon 2

Popularité par ville

Vues
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2