Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Nombre total de visites par mois

avril 2025 mai 2025 juin 2025 juillet 2025 août 2025 septembre 2025 octobre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

Nombre the téléchargements

Vues
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 14
Allemagne 4
Canada 3
Ukraine 3
Bulgarie 2
France 2
Pays-Bas 1

Popularité par ville

Vues
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1