閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 148 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 135 | 10 | 3 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 16 |
| cover.jpg | 1 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 74 |
| ブルガリア | 29 |
| フランス | 8 |
| ウクライナ | 6 |
| ドイツ | 4 |
| ブラジル | 3 |
| カナダ | 3 |
| ラトビア | 3 |
| イギリス | 2 |
| 日本 | 2 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Mountain View | 12 |
| Durham | 5 |
| Redwood City | 4 |
| Woodbridge | 4 |
| Lewes | 3 |
| San Jose | 3 |
| Toronto | 3 |
| Kenmore | 2 |
| Madison | 2 |