閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

ファイルダウンロード数

件数
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 14
ドイツ 4
カナダ 3
ウクライナ 3
ブルガリア 2
フランス 2
オランダ 1

都市別閲覧数

件数
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1