Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Kokku külastusi kuus

juuni 2025 juuli 2025 august 2025 september 2025 oktoober 2025 november 2025 detsember 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Allalaadimisi

Vaatamisi
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Top riigid

Vaatamisi
United States 74
Bulgaria 29
France 8
Ukraine 6
Germany 4
Brazil 3
Canada 3
Latvia 3
United Kingdom 2
Japan 2

Top linnad

Vaatamisi
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2