Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Общо Посещения за Месец

Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025 Ноември 2025 Декември 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Изтеглени Файлове

Посещения
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Посещения по Страна

Посещения
United States 74
България 29
France 8
Ukraine 6
Germany 4
Brazil 3
Canada 3
Latvia 3
United Kingdom 2
Japan 2

Посещения по Град

Посещения
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2