Статистика
Общо Посещения
Посещения | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 30 |
Общо Посещения за Месец
Април 2025 | Май 2025 | Юни 2025 | Юли 2025 | Август 2025 | Септември 2025 | Октомври 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
Изтеглени Файлове
Посещения | |
---|---|
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 1 |
cover.jpg | 1 |
Посещения по Страна
Посещения | |
---|---|
United States | 14 |
Germany | 4 |
Canada | 3 |
Ukraine | 3 |
България | 2 |
France | 2 |
Netherlands | 1 |
Посещения по Град
Посещения | |
---|---|
Durham | 5 |
Redwood City | 4 |
Woodbridge | 4 |
Toronto | 3 |
Itzstedt | 1 |