Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Общо Посещения за Месец

Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

Изтеглени Файлове

Посещения
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Посещения по Страна

Посещения
United States 14
Germany 4
Canada 3
Ukraine 3
България 2
France 2
Netherlands 1

Посещения по Град

Посещения
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1