Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Total Visits per Month

de juny 2025 de juliol 2025 d’agost 2025 de setembre 2025 d’octubre 2025 de novembre 2025 de desembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Estats Units 74
Bulgària 29
França 8
Ucraïna 6
Alemanya 4
Brasil 3
Canadà 3
Letònia 3
Regne Unit 2
Japó 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2