Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total Visits per Month

kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025 września 2025 października 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 14
Niemcy 4
Kanada 3
Ukraina 3
Bułgaria 2
Francja 2
Holandia 1

Top City Views

Views
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1