Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total de visitas por mes

abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

Archivos descargados

Visualizaciones
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 14
Alemania 4
Canadá 3
Ucrania 3
Bulgaria 2
Francia 2
Holanda 1

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1