Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Total de visitas por mes

junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025 noviembre 2025 diciembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

Archivos descargados

Visualizaciones
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 74
Bulgaria 29
Francia 8
Ucrania 6
Alemania 4
Brasil 3
Canadá 3
Letonia 3
Reino Unido 2
Japón 2

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2