Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 148

Total Visits per Month

Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025 Νοεμβρίου 2025 Δεκεμβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 135 10 3

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 74
Βουλγαρία 29
Γαλλία 8
Ουκρανία 6
Γερμανία 4
Βραζιλία 3
Καναδάς 3
Λετονία 3
Ηνωμένο Βασίλειο 2
Ιαπωνία 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
San Jose 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2