Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 30

Total Visits per Month

április 2025 május 2025 június 2025 július 2025 augusztus 2025 szeptember 2025 október 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 30

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
United States 14
Germany 4
Canada 3
Ukraine 3
Bulgaria 2
France 2
Netherlands 1

Top City Views

Views
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Toronto 3
Itzstedt 1