Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 136

Total Visits per Month

พฤษภาคม 2025 มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025 พฤศจิกายน 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 135 1

File Downloads

Views
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf 13
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 72
บัลแกเรีย 29
ฝรั่งเศส 7
ยูเครน 5
เยอรมนี 4
บราซิล 3
แคนาดา 3
สหราชอาณาจักร 2
ญี่ปุ่น 2
บังคลาเทศ 1

Top City Views

Views
San Ramon 26
Mountain View 12
Durham 5
Redwood City 4
Woodbridge 4
Lewes 3
Toronto 3
Kenmore 2
Madison 2
San Jose 2