Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 209 |
Total Visits per Month
二月 2025 | 三月 2025 | 四月 2025 | 五月 2025 | 六月 2025 | 七月 2025 | 八月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 3 | 72 | 11 | 9 | 31 | 2 | 3 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 116 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
美国 | 154 |
乌克兰 | 29 |
德国 | 7 |
澳大利亚 | 3 |
比利时 | 3 |
中国 | 2 |
法国 | 2 |
孟加拉 | 1 |
象牙海岸 | 1 |
爱尔兰 | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 89 |
Mountain View | 20 |
Durham | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Blue Bell | 1 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Emeryville | 1 |