Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Top Country Views

Views
美国 173
乌克兰 30
德国 9
比利时 4
澳大利亚 3
拉脱维亚 3
中国 2
法国 2
荷兰 2
阿根廷 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2