İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Aylık Toplam Ziyarat

Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 154
Ukraine 29
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1