İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 197

Aylık Toplam Ziyarat

Aralık 2024 Ocak 2025 Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 8 3 3 72 11 9 24

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 103

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 143
Ukraine 28
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 85
Durham 17
Mountain View 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1
Houston 1