İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Aylık Toplam Ziyarat

Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025 Ekim 2025 Kasım 2025 Aralık 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 173
Ukraine 30
Germany 9
Belgium 4
Australia 3
Latvia 3
China 2
France 2
Netherlands 2
Argentina 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2