Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 214

Total Visits per Month

เมษายน 2025 พฤษภาคม 2025 มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 11 9 31 2 4 1 3

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 158
ยูเครน 29
เยอรมนี 7
ออสเตรเลีย 3
เบลเยี่ยม 3
จีน 2
ฝรั่งเศส 2
บังคลาเทศ 1
ฝั่งทะเลไอวอริ 1
ไอร์แลนด์ 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Cypress 1
Dneprodzerzhinsk 1