Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Total Visits per Month

มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025 พฤศจิกายน 2025 ธันวาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 173
ยูเครน 30
เยอรมนี 9
เบลเยี่ยม 4
ออสเตรเลีย 3
ลาตเวีย 3
จีน 2
ฝรั่งเศส 2
เนเธอร์แลนด์ 2
อาร์เจนติน่า 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2