Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 154
Україна 29
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1