Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 197 |
Total Visits per Month
Δεκεμβρίου 2024 | Ιανουαρίου 2025 | Φεβρουαρίου 2025 | Μαρτίου 2025 | Απριλίου 2025 | Μαΐου 2025 | Ιουνίου 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 8 | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 24 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 103 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Ηνωμένες Πολιτείες | 143 |
Ουκρανία | 28 |
Γερμανία | 7 |
Αυστραλία | 3 |
Βέλγιο | 3 |
Κίνα | 2 |
Γαλλία | 2 |
Μπανγκλαντές | 1 |
Ακτή Ελεφαντόδοντος | 1 |
Ιρλανδία | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 85 |
Durham | 17 |
Mountain View | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |
Houston | 1 |