Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Total Visits per Month

Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025 Νοεμβρίου 2025 Δεκεμβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 173
Ουκρανία 30
Γερμανία 9
Βέλγιο 4
Αυστραλία 3
Λετονία 3
Κίνα 2
Γαλλία 2
Ολλανδία 2
Αργεντινή 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2