Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Total Visits per Month

Φεβρουαρίου 2025 Μαρτίου 2025 Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 154
Ουκρανία 29
Γερμανία 7
Αυστραλία 3
Βέλγιο 3
Κίνα 2
Γαλλία 2
Μπανγκλαντές 1
Ακτή Ελεφαντόδοντος 1
Ιρλανδία 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1