Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 197

Total Visits per Month

Desember 2024 Januari 2025 Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 8 3 3 72 11 9 24

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 103

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 143
Ukraina 28
Jerman 7
Australia 3
Belgia 3
Cina 2
Perancis 2
Bangladesh 1
Pantai Gading 1
Irlandia 1

Top City Views

Views
San Mateo 85
Durham 17
Mountain View 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1
Houston 1