Statistiques
Nombre de visites
| Vues | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 244 |
Nombre total de visites par mois
| juin 2025 | juillet 2025 | août 2025 | septembre 2025 | octobre 2025 | novembre 2025 | décembre 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 31 | 2 | 4 | 1 | 31 | 2 | 0 |
Nombre the téléchargements
| Vues | |
|---|---|
| Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 155 |
Popularité par pays
| Vues | |
|---|---|
| Etats-Unis | 173 |
| Ukraine | 30 |
| Allemagne | 9 |
| Belgique | 4 |
| Australie | 3 |
| Lettonie | 3 |
| Chine | 2 |
| France | 2 |
| Pays-Bas | 2 |
| Argentine | 1 |
Popularité par ville
| Vues | |
|---|---|
| San Mateo | 89 |
| Mountain View | 23 |
| Durham | 17 |
| Ternopil | 15 |
| San Jose | 4 |
| Lewes | 3 |
| Orem | 3 |
| Chicago | 2 |
| Kiev | 2 |
| Odessa | 2 |