Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Nombre total de visites par mois

février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025 juillet 2025 août 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Nombre the téléchargements

Vues
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 154
Ukraine 29
Allemagne 7
Australie 3
Belgique 3
Chine 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d'Ivoire 1
Irlande 1

Popularité par ville

Vues
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1