Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Nombre total de visites par mois

juin 2025 juillet 2025 août 2025 septembre 2025 octobre 2025 novembre 2025 décembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

Nombre the téléchargements

Vues
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 173
Ukraine 30
Allemagne 9
Belgique 4
Australie 3
Lettonie 3
Chine 2
France 2
Pays-Bas 2
Argentine 1

Popularité par ville

Vues
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2