Statistiques
Nombre de visites
Vues | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 197 |
Nombre total de visites par mois
décembre 2024 | janvier 2025 | février 2025 | mars 2025 | avril 2025 | mai 2025 | juin 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 8 | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 24 |
Nombre the téléchargements
Vues | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 103 |
Popularité par pays
Vues | |
---|---|
Etats-Unis | 143 |
Ukraine | 28 |
Allemagne | 7 |
Australie | 3 |
Belgique | 3 |
Chine | 2 |
France | 2 |
Bangladesh | 1 |
Côte d'Ivoire | 1 |
Irlande | 1 |
Popularité par ville
Vues | |
---|---|
San Mateo | 85 |
Durham | 17 |
Mountain View | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |
Houston | 1 |