Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 197

Nombre total de visites par mois

décembre 2024 janvier 2025 février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 8 3 3 72 11 9 24

Nombre the téléchargements

Vues
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 103

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 143
Ukraine 28
Allemagne 7
Australie 3
Belgique 3
Chine 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d'Ivoire 1
Irlande 1

Popularité par ville

Vues
San Mateo 85
Durham 17
Mountain View 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1
Houston 1