Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Total Visits per Month

de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025 de juliol 2025 d’agost 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Top Country Views

Views
Estats Units 154
Ucraïna 29
Alemanya 7
Austràlia 3
Bèlgica 3
Xina 2
França 2
Bangla Desh 1
Costa d'Ivori 1
Irlanda 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1