Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 197

Total Visits per Month

de desembre 2024 de gener 2025 de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 8 3 3 72 11 9 24

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 103

Top Country Views

Views
Estats Units 143
Ucraïna 28
Alemanya 7
Austràlia 3
Bèlgica 3
Xina 2
França 2
Bangla Desh 1
Costa d'Ivori 1
Irlanda 1

Top City Views

Views
San Mateo 85
Durham 17
Mountain View 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1
Houston 1