Estadísticas
Total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 197 |
Total de visitas por mes
diciembre 2024 | enero 2025 | febrero 2025 | marzo 2025 | abril 2025 | mayo 2025 | junio 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 8 | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 24 |
Archivos descargados
Visualizaciones | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 103 |
Países con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 143 |
Ucrania | 28 |
Alemania | 7 |
Australia | 3 |
Bélgica | 3 |
China | 2 |
Francia | 2 |
Bangladesh | 1 |
Costa de Marfil | 1 |
Irlanda | 1 |
Ciudades con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
San Mateo | 85 |
Durham | 17 |
Mountain View | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |
Houston | 1 |