Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Total de visitas por mes

febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Archivos descargados

Visualizaciones
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 154
Ucrania 29
Alemania 7
Australia 3
Bélgica 3
China 2
Francia 2
Bangladesh 1
Costa de Marfil 1
Irlanda 1

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1