Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Total de visitas por mes

junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025 noviembre 2025 diciembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

Archivos descargados

Visualizaciones
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 173
Ucrania 30
Alemania 9
Bélgica 4
Australia 3
Letonia 3
China 2
Francia 2
Holanda 2
Argentina 1

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2