Zugriffsstatistik
Gesamtzugriffe
Zugriffe | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 197 |
Gesamtzugriffe pro Monat
Dezember 2024 | Januar 2025 | Februar 2025 | März 2025 | April 2025 | Mai 2025 | Juni 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 8 | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 24 |
Dateidownload
Zugriffe | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 103 |
Häufigste Länder
Zugriffe | |
---|---|
Vereinigte Staaten von Amerika | 143 |
Ukraine | 28 |
Deutschland | 7 |
Australien | 3 |
Belgien | 3 |
China | 2 |
Frankreich | 2 |
Bangladesch | 1 |
Elfenbeinküste | 1 |
Irland | 1 |
Häufigste Städte
Zugriffe | |
---|---|
San Mateo | 85 |
Durham | 17 |
Mountain View | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |
Houston | 1 |